Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
Babassuöljy saadaan babassupalmun pähkinöistä. Tämä palma on kotoisin Brasiliasta, ja sen pääviljelyalueet sijaitsevat Etelä-Amerikassa. Palma kuuluu Arecaceae-perheeseen ja kasvaa vain hyvin hitaasti. Se tuottaa ensimmäiset hedelmänsä vasta 10 vuoden kuluttua, voi elää jopa 200 vuotta ja saavuttaa korkeuden 30 metriä. Hedelmät muistuttavat kookospähkinää, ne ovat 10-12 cm pitkiä ja sisältävät 3-5 siementä, joissa on noin 60-70 % öljyä. Öljy on alle 22 °C kiinteää, ja sitä kutsutaan myös babassuvahaksi tai babassurasvaksi. Se sisältää runsaasti lauriinihappoa ja antaa pehmeän tunteen iholla. Ihokontaktissa se sulaa.
Käyttö:
Lääke:
* Helpottaa ihovaivoja
Elintarvikkeet:
* Ainesosa makeisissa ja leivonnaisissa
* Margariinin valmistus
Kosmetiikka:
* Iho suoja
* Kermojen ja shampoiden valmistus
* Helpottaa ihovaivoja
CAS: 911078-92-1
EINECS: 293-376-2
Väri: valkoinen-keltainen
Haju: pähkinäinen
INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa